Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در حاشیه سمینار مربیان جام جهانی درباره استفاده از سیستم ویدئو چک (VAR) در رقابت‌های روسیه اظهار نظر کرد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی‌روش در میکسد زون سمینار مربیان جام جهانی درباره جلسه برگزار شده در سوچی گفت: موضوعات زیادی در این جلسه مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه خیلی مهم است که نسبت به جزییات آگاهی کامل داشته باشیم؛ درباره موضوعاتی چون ساماندهی مسابقات، زمین‌ها و ... چون مهمترین موضوع برای یک مربی در طول رقابت‌های جام جهانی این است که غافلگیر نشوید. باید موقعی که به مسابقات می‌رسیم همه چیز به خوبی برنامه‌ریزی شده و فراهم باشد.

او در پاسخ به این سوال که اما در جام کنفدارسیون‌ها مشکلاتی از لحاظ حمل و نقل برای تیم‌ها در روسیه به وجود آمد، گفت: این طبیعی است. یکی از دلایل برگزاری جام کنفدراسیون‌ها یک سال قبل از برگزاری جام جهانی این است که مشکلاتی نظیر حمل و نقل آزمایش و حل شود.

سرمربی تیم ملی ایران درباره استفاده از سیستم ویدئو چک در رقابت‌های جام جهانی گفت: باید از هر کاری که بتواند به پیشرفت اعتبار فوتبال کمک کند استقبال کنیم. ما نیاز داریم تا جایی که می‌توانیم جلوی سوتفاهم‌ را بگیریم. به اعتقاد من وقتی شما مشکلی دارید، باید با راه حلی آن را برطرف کنید نه این که بخواهید با یک مشکل، مشکل دیگر را حل کنید. البته استفاده از این سیستم نوپاست و تنها چند سال در بعضی کشورها و لیگ‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. اما مطمئنم پس از ۸ یا ۱۰ سال همه چیز بهتر می‌شود.

کی‌روش افزود: مهمترین موضوع این است که استقلال داوران در تصمیم گیری حفظ شود. این سیستم می‌تواند به داوران در اتخاذ تصمیمات بهتر کمک کند. البته خیلی مهم است کسانی که در پشت صحنه کار با سیستم ویدئویی هستند، تلاش نکنند تا در تصمیم داور تاثیر بگذارند و این سیستم باید فقط واقعیت را نشان دهد. این سیستم فرصتی برای داوران است تا حقیقت را بازبینی کنند.

او ادامه داد: فوتبال بازی خیلی ساده‌ای است و همین سادگی باعث شد تا میلیون‌ها یا میلیاردها انسان‌ها جذب آن شوند. ما نیاز داریم که این بازی را به خوبی متوجه شویم. این وظیفه سیستم ویدئویی و مربیان است که وقتی تماشاگران در استادیوم نشسته‌اند، چیزهای ساده را ببیند و نه اتفاقات پیچیده‌ را.

کی‌روش با بیان این که سادگی جادوی فوتبال است، گفت: باید هر کاری انجام دهیم تا این سادگی که در فوتبال وجود دارد و آن را هرگز در رشته‌های دیگر نمی بینیم، حفظ کنیم. اعتقاد شخصی من این است که وقتی شما مطمئن هستید که با راه حل‌تان می‌توانید رو به جلو حرکت کنید، باید آن را انجام دهید. این یک وظیفه است که شما اعتبار فوتبال را حفظ کنید.

سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد: این سیستم مثل یه کودک نوپا است و پنج سال پیش تازه به دنیا آمده اما ۱۰ یا ۱۵ سال دیگر همه چیز بهتر می‌شود. مهمترین نکته سادگی و اعتبار فوتبال است. نباید این چینین اتفاقی بیفتد که میلیون‌ها نفر ببینند که توپ داخل دروازه رفته اما یک نفر ببیند که توپ بیرون است. در این شرایط آن داور یا آن تیم بازنده نیست بلکه این فوتبال است که باخته چون اعتبارش را می‌بازد. ما نمی‌توانیم منکر فناوری‌های پیشرفته اطرافمان شویم. این زندگی جدید و مدرن است. فوتبال باید خودش را با زندگی مدرن سازگار کند.

کی‌روش در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید که آیا این کودک نوپا آماده جام جهانی است، گفت: بهتر از قبل است. اجازه بدهید برای شما مثالی بزنم. شاید اگر در جام جهانی برزیل این سیستم ویدئویی بود نتیجه بازی ایران و آرژانتین به خاطر خطایی که روی اشکان اتفاق افتاد متفاوت می‌شد. کسی چه می‌داند. یا نتیجه دیدار پرتغال و اسپانیا و گل آفساید اسپانیا. پرتغال حذف شد و اسپانیا به قهرمانی رسید. کسی چه می‌داند.
وی افزود: شما سال‌های قبل چنین فناوری‌ها را در اطرافتان نمی‌دیدید اما امروز راه حل‌های فناورانه به شما حقیقت را می‌گویند و شما هم نمی توانید منکر آن شوید. اکنون تنها یک راه حل وجود دارد و آن حفظ اعتبار فوتبال است و این که شما چشم‌هایتان را روی سیستم‌های IT نبندید. 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • سزار منوتی، سرمربی قهرمان جام جهانی 1978 درگذشت
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • «سزار لوئیس منوتی» اسطوره فوتبال آرژانتین در سن 85 سالگی درگذشت
  • اوزونیدیس: فوتبال «بکش زیرش» را بازی نمی‌کنم/ داریم یک تیم می‌سازیم
  • معمار فوتبال آرژانتین درگذشت + عکس
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  • پورموسوی: داور بازی با سپاهان شاید شبهه ایجاد کند
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند